Descobrim Guinovart en família

 

 

 

 

 

Visita guiada a l’exposició temporal i taller de creació artística, especialment pensada per apropar el públic familiar a l’obra de Josep Guinovart i als seus referents pintors. Ho farem de manera experiencial. En aquest taller posarem en pràctica el trencament de límits que  l’ artista Josep Guinovart, manifesta en la seva extensa obra.

Iniciarem l’activitat amb una visita guiada a les sales de l’exposició Guinovart. Referents vitals, per conèixer les seves obres i les obres dels artistes que van influir en Guinovart al llarg de la seva vida, entre els quals, Nonell, Mir, Dalí, Picasso i Miró. A continuació, ja al taller del museu, realitzarem una composició lliure amb formes, colors, textures (material natural, comú a l’ obra de l’artista) i dibuixos, damunt de paper aquarel·lable i emmarcat amb cartó.

Data: Dissabte 16 de juny de 2018, a les 11 h

Organitza: Museu d’Art de Girona. Dirigit a famílies (nens i nenes a partir de 6 anys, acompanyats d’un adult). Preu per persona: 3 €, incloent-hi els menors d’edat: 3€. Preu Amics del md’A: 2 €. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 20 38 34

Entrades Newsletter Contacte

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.